peopleKemal Caglayan date_rangeEylül 19 2019

2048 Oy

2048 Oyna

2048 Oyna – Nedir ? 

Popüler bulmaca oyununun bu zorlu versiyonunda tüm blokları birleştirebilecek misin? Hepsini aynı anda aynı yöne kaydırman gerekiyor. Yani Klavyedeki Yön düğmelerinden birine basmadan önce, her hareketini dikkatle değerlendir!

 

 

 

2048 Oyna Ödül Kazan !!!

2048 Oyunu Oynarken Eğer Oyunu Kazanabileceğinizi Düşünüyorsanız, Başlamadan Önce Bunu Bir Videoya Çekin. Eğer Oyunu Kazanırsanız Ve Çektiğiniz Videoyu Bize Yollayın, Videonuz incelendikden Sonra Turkcell, Turktelekom Veya Vodafone Ön Ödemeli Hatlarınıza 20 TL Kredi Yollayacağız.  Göndereceğimiz Kredi Liraları Dilediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.

Yapmanız Gereken oluşturduğunuz Videoyu kazandim@aychat.net Adresine Cep lira Yüklemesi yapmamızı istediğiniz Telefon numarasını Belirterek Göndermeniz.

 

2048 Oyna : Nasıl Oynanır ?

Rakamını tabloda görene kadar rakamları

toplayacaksın. Ancak sadece aynı rakamları üst üste getirebilirsin. Stratejini buna göre hazırlamalısınız. Zekanı biraz yoracağız. Sağdaki Resim Sahtedir. Henüz Bu Oyunu Çözebilen Olmadı

 

iyi Eğlenceler

 

 

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen siteleri arasında yer alan AyChat.Net’inin oyun Bölümündesiniz. Sitemize eklenen oyunlar editörlerimiz tarafından özenle seçilmekte ve tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. Kendine özgü arayüzü ve geniş oyun arşiviyle aradığınız birçok oyunu bulabilir, bilgisayarınıza indirmeden oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca Eğlenceli Sohbet Odalarımıza Girebilir Yeni Arkadaşlıklar Kurabilirsiniz. Sohbet Odalarımızda da Yarışma, Kelime, Oyun Gibi Kanallarımızda Eğlencenin Bir Başka Versiyonunu Yaşayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir